Sportlov inlett

Snö i massor...

Dricka te.
Frukostlyx!
Rymdfarkost? Nej det är ett våffeljärn!
Härligt sätt att inleda lovet på, med mamma pappa syster och katter på landet där det är tyst och kallt. Har läst, lyssnat på radio, promenerat, spelat det där beroendeframkallande spelet 4 pics 1 word, åkt spark (hej blåmärke) och mumsat god mat (godis och kakor inräknat). Riktigt skönt, sportlovet är mer än välkommet! :)

Hey winter, it's okay for you to go away

In fact, I don't really want you to stay...

Sova över och kasta stenar på is

Nu kommer någon bli arg på mig för den här bilden, men jag tycker alla är fina och det är så tråkigt att aldrig publicera bilder på sina vänner! You look great!
 
Det här är då från i torsdags-fredags, då vi hade lite sleepover hos Hedda och sedan curlade (idrottsdag.) Supermysigt! De flesta lyckades somna till filmen, vi började lite väl sent kanske haha, men vi var uppe tidigt fredag morgon ändå för att göra pannkakor att ta med. Curling är hur svårt som helst men kul, annorlunda! Det var nice att hitta på något lite spontant också, för att få ut det mesta av alla hjärtans dag och den långa sovmorgonen :)
 
Helgen har varit chill, har registrerat mig på pottermore och nördat lite. Nu ska jag titta på Sagan om ringen, äntligen! Har ju velat det i flera veckor nu. Imorgon är det måndag och veckan bjuder på prov i samhällsekonomi men annars är det rätt lugnt! Snart sportlov!
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.