It was roses, roses all the way

Gjorde lite uppdateringar i designen som ni kanske märkte. Rosorna är Tuvas, som hon fick förra veckan när hon spelade i à la Katt! :)

All these little things

Lite detaljbilder från hur jag ser ut idag. Hade på mig halsbandet med en förlovningsring från 1922, den ni! Fick den av farmor, den har tillhört min gammelfarfar och jag har knappt vågat ha den för att den är så fin, men idag blev den invigd. Känns lite som att ha Härskarringen kring halsen, haha.
 
Har idag skrivit uppsats, pratat etik och ätit vegetarisk pastagratäng. Ser vitsippor och tussilagos vid vägkanten och blir lite lycklig. Ska försöka göra någon videoblogg i veckan, vore väl kul?

Det var vår

Förlåt för att jag är en så dålig bloggare, uppdaterar alldeles för sällan och inte särskilt noggrant. Oredigerade bilder, men vet inte om ni ser någon skillnad ens ;)
 
Det är vår i luften i alla fall, soligt och 14 grader, härligt! Krokus, blåstjärnor (scilla?) och snödroppar i rabatten och cykel att svisha fram på. Har mycket att tänka på - sommarjobb, gymnasieval, läxor, prov, film, dans, teater, bal, kläder - men slappar rätt mycket med. Snart är det sommar (herregudherregudherregud) !
 
"Det var vår. För sjunde gången var det en eländig vår, ingenting kunde hindra det. Hon gick så fort hon kunde, skyende solen, som stod på lur i alla gatumynningar, vågade knappt andas in den unga, blå luften. Se, alla fönsterrutor glimmade av guld och rubiner, som unga hjärtan på vilka lyckan lyser, men blott för att slockna lika fort som de." - Ur Pennskaftet av Elin Wägner
 
Mobilbilder på min nya fina cykel, och på choklad med saltlakrits (det bästa av två världar!)
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.