Tagga på livet!

Hej människor!
Idag är det söndag, och även Mors dag, hoppas ni har gratulerat era mammor och visat lite extra kärlek! :)

Eurovision igår gick ju bra för Sverige kan man säga, oh yeah Loreen vad grym du är! John och Edward däremot fick nöja sig med 19:e plats, och inatt/idag har min twitter var ett enda kaos, med fans som skyller på varandra, hävdar att hela Eurovision är fejk, att deras röster inte räknades och så vidare... Jag vet inte någonting, men killarna verkar ärligt talat inte bry sig, och inte jag heller!

Är taggad på livet! På Jedwards nya album Young Love, på språkresan (en månad kvar exakt nu!), på gymnasiet... Ja det är ju fortfarande långt kvar, men jag tänker på det ungefär hela tiden! Vad vill jag göra med mitt liv? :)

Det känns som sommar, syrenen blommar och solen skiner (fast den har ju gått ner nu), åh så härligt! Har värsta lyckokänslan ikväll, mitt humör är ju en evig bergochdalbana men just nu känns allt sjukt bra! Så länge jag tänker bort matteprovet och no-läxan ;)Älskar att bara stå och titta ut genom fönstret!

(Åh att det alltid ska vara så svårt att välja kategori... skulle vilja göra om min kategorier, men det orkar jag inte!)Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.