Jag började ju nyss åttan?


Har så många fina trädgårdsbilder, men är lite för lat för att orka öppna Photoshop och redigera dem, så ni får se dem någon annan gång (förhoppningsvis)!

Idag blev det sista provet för terminen avklarat, matte sannolikhet och blandat från läsåret, gick bra tror jag! Nu är det bara en uppsats kvar att skriva och sen är det knappt någon skola kvar, ojoj! Tiden går bara fortare och fortare, längtar galet till sommarlovet, och det är inte långt kvar nu alltså! Kommer fortfarande ihåg första dagen av åttan!

Har precis möblerat om i datorn, rensat och installerat virusskydd, känns bra! Hoppas den slutar krascha en gång om dagen...
Nu ska jag gå och... göra något! Puss och kram, skumbanan! (Nej jag tröttnar aldrig på den repliken.)

"Jag tänker på apelsiner istället"


William Spetz på Gomorron Sverige, åh min hjälte! Nej men allvarligt, hur skön är han inte? (Konstigt uttryck det där!) Jag känner igen mig så mycket i honom samtidigt som han är väldigt annorlunda. Han är så cool som bara sitter där och är sig själv. Lite lagom efterbliven (1:05!) och supermegahärlig! Hoppas han kommer tillbaka till Stockholm snart så man kan träffa honom! :)

(Den här videon kommer troligtvis inte fungera om ett år, så då kan man ju prova att klicka här!)
(åh vad jag är smart och förutseende! Vuxenpoäng!)

Tagga på livet!

Hej människor!
Idag är det söndag, och även Mors dag, hoppas ni har gratulerat era mammor och visat lite extra kärlek! :)

Eurovision igår gick ju bra för Sverige kan man säga, oh yeah Loreen vad grym du är! John och Edward däremot fick nöja sig med 19:e plats, och inatt/idag har min twitter var ett enda kaos, med fans som skyller på varandra, hävdar att hela Eurovision är fejk, att deras röster inte räknades och så vidare... Jag vet inte någonting, men killarna verkar ärligt talat inte bry sig, och inte jag heller!

Är taggad på livet! På Jedwards nya album Young Love, på språkresan (en månad kvar exakt nu!), på gymnasiet... Ja det är ju fortfarande långt kvar, men jag tänker på det ungefär hela tiden! Vad vill jag göra med mitt liv? :)

Det känns som sommar, syrenen blommar och solen skiner (fast den har ju gått ner nu), åh så härligt! Har värsta lyckokänslan ikväll, mitt humör är ju en evig bergochdalbana men just nu känns allt sjukt bra! Så länge jag tänker bort matteprovet och no-läxan ;)Älskar att bara stå och titta ut genom fönstret!

(Åh att det alltid ska vara så svårt att välja kategori... skulle vilja göra om min kategorier, men det orkar jag inte!)
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.