Hurra hurra hurra!Grattis på fjortonårsdagen


Tuva, älskade syster! ♥

Life's short, eat cookies

Hej folket!
Sitter här i shorts och linne, idag har det varit rätt varmt, gick till centrum en sväng och köpte regnjacka, mat och godis, annars har jag bara varit inne.
Måste egentligen packa just nu, för imorgon drar klass 9MD till Gotland! Fan va gött! :) Innebär dock att jag missar Tuva på hennes dag, men kan inte hjälpas... Vi ska ha myskväll ikväll istället ♥
 
Jaa, och skolan är väl som vanligt. Känner mig rätt taggad på att plugga nu, beror kanske på att vi inte har haft nåt att göra riktigt. En uppgift om krönikor på svenskan har vi hunnit med haha. Tänker på gymnasiet mest hela tiden, är så sjukt taggad på att börja, och så sjukt stressad eftersom jag inte vet VAD jag vill börja! Jag vet att jag inte behöver bestämma än, men jag vill bara känna som att jag har lite koll...
 
Dansen började igår också, har dubbla pass på fredagar nu, herregud vad jobbigt det var! Så svårt och nytt, men galet kul! Känner mig inte så där jättebra, hänger inte med till musiken och är väldigt svag och ovig, men whatever.
 
Har fått ett par nya glasögon, de ser ut i princip som 3D-glasögon med utpetade glas, "töntglasögon" men de är okay. Glider ner på näsan hela tiden men annars så! Kommer inte ha dem i skolan och sånt tror jag, men tar nog med dem till Gotland!
 
Jag är redo för Gotland! (tandkrämen är ett måste haha, fast tror itne direkt jag kommer få äta så mycket av det där om jag känner mina klasskamrater rätt...)

Sjung om dom gånger vi delade ett liv med en blick

 
Åh. Kent. Det är allt. Konserten igår vid Sjöhistoriska var så GRYM! Åkte dit med Ida drygt fyra timmar innan det började, vi blev lite halvdränkta en stund när regnet hällde ner men sedan blev det uppehåll och hela konserten bara badade i ljus från scenen, i basen, trummorna, publikens röster som smälte samman, gitarren som bröt igenom och så Jockes stämma som nog nådde ut över hela Stockholm.
 
Bästa låtarna var nog Sjukhus, Kärleken Väntar, 747 och såklart Mannen I Den Vita Hatten (16 År Senare) som avslutade hela showen, med fyrverkerier och extraverser. Åh så otroligt bra, den låten är nästan äckligt perfekt.
 
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.