Du är nu ungdom


Lite lagom slarvredigerad bild från i tisdags :)

Så var det fredag! Och inte vilken fredag som helst utan den 27 april, vilket betyder att det blir långhelg, ingen skola på måndag och tisdag, på grund av Valborg, najsigt värre!

Men det här med Valborg alltså. (Ska man skriva det med stort V förresten?) Då ska det tydligen firas och festas och jag vet inte vad. Plötsligt är man inte liten längre, man hör visst inte till kategorin barn? Nu är man tonåring, ungdom, och som ungdom ska man ut och ha kul med kompisarna. Jag är verkligen ingen fest-människa, har aldrig varit, och tror inte jag kommer bli det heller. Fast, så kan jag väl inte säga, man vet ju aldrig vad som händer.

Jag vet verkligen inte hur mina planer för valborg/Valborg ser ut. Ska jag bara göra ingenting och hänga på familjen var vi än ska (/inte ska)? Ska jag dra ut med kompisar och träffa nya människor? Plötsligt snackas det om alkohol, och det är då jag känner att nu kommer den där gränsen för mig; ska jag stanna eller kliva över? Och med kliva över menar jag inte nödvändigtsvis att dricka, för det tänker jag inte hursomhelst, men att vara där det händer istället för att höra om det några dagar senare.

Jag vet inte, jag känner mig lite förvirrad. Det här är ett ganska förvirrat inlägget och jag undrar en smula vad jag vill ha sagt med det.Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.