Ont i huvudet? Sugen på musik?

Vanligtvis gillar jag musik med trummor, en del bas och en text som tränger igenom. Okay nu lät det som om jag lyssnar på Metal eller nåt, det gör jag inte. xD Men några typiska låtar jag gillar är t.ex. Robyn – Indestructible (Acoustic Version) Kent – Sjukhus Miss Li – Stupid Girl Petter – Dansa din djävul - Petters Version och Daft Punk – Technologic (Radio Edit). Haha skulle kunna lägga till tusen fler låtar, men måste ju dra någon gräns...

Saken är den att när jag har ont i huvdet så klarar jag bara inte av att lyssna på dom här låtarna. Då exploderar det! Nej men det blir för genomträngande, gällt och jobbigt. Så vad ska jag då lyssna på?

Tysta, lugna låtar, piano, helst inga trummor eller bas och om det ska vara sång så ska den vara mjuk och försiktig. Som honung för en ond hals ungefär!

För att slippa tvingas byta låt hela tiden om jag lyssnar på Spotify har jag därför satt ihop en liten lista, för den som vill lyssna på musik lite i bakgrunden men har ett dunkande huvud...

Här hittar du listan, jag uppdaterar den om jag hittar någon mer låt.


(Fast om du är smart så sitter du inte vid datorn och lyssnar på musik om du har huvudvärk, men nu är ju inte jag särskilt smart i alla lägen... ^^)

Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.