Bildlös uppdatering igen

Sitter här och lyssnar på Kent, ska stänga av men tänkte bara blogga lite först. Har ju inget särskilt att skriva om egentligen, förutom att vi beställde lite roliga grejer på rean på Ginza.se igår. :) Kent - Röd, jag måste ju ha i alla fall ett Kent-album. Sagan om ringen-triologin, har ju inte sett den... Robyn - Body talk pt2 och pt3, har bara ettan.

Och jag måste byta batterier i tangentbordet, jag håller på att bli galen! -.-'

Kram på er, nu är det helg! ^^

Musikgalning

Musikmusikmusiiiik.

Några tips: Ellie Goulding, Mumford & Sons, Florence + The Machine.

Har inte lyssnat så mycket på dom här artisterna men jag tror jag ska börja göra det!

Favorit med Ellie Goulding; Your Song.

Favorit med Mumford & Sons: Little Lion Man.

Favorit med Florence + The Machine: Rabbit Heart (Raise It Up) och Dog Days Are Over

Men som sagt, har inte lyssnat så mycket på dom här, så ska göra det mer nu så får vi se vad jag tycker då. :D Oftast hittar om man hittar låtar man gillar bättre än hitlåtarna, så blir man kär i dom. Men ibland gör dom ju låtar helt annorlunda än emot vad dom brukar, och så blir det jättehitar, och då kanske man inte gillar något annat dom spelar/sjunger/skriver.

Men jag ska sluta babbla nu och låta er lyssna på vad ni vill. ^^

Ont i huvudet? Sugen på musik?

Vanligtvis gillar jag musik med trummor, en del bas och en text som tränger igenom. Okay nu lät det som om jag lyssnar på Metal eller nåt, det gör jag inte. xD Men några typiska låtar jag gillar är t.ex. Robyn – Indestructible (Acoustic Version) Kent – Sjukhus Miss Li – Stupid Girl Petter – Dansa din djävul - Petters Version och Daft Punk – Technologic (Radio Edit). Haha skulle kunna lägga till tusen fler låtar, men måste ju dra någon gräns...

Saken är den att när jag har ont i huvdet så klarar jag bara inte av att lyssna på dom här låtarna. Då exploderar det! Nej men det blir för genomträngande, gällt och jobbigt. Så vad ska jag då lyssna på?

Tysta, lugna låtar, piano, helst inga trummor eller bas och om det ska vara sång så ska den vara mjuk och försiktig. Som honung för en ond hals ungefär!

För att slippa tvingas byta låt hela tiden om jag lyssnar på Spotify har jag därför satt ihop en liten lista, för den som vill lyssna på musik lite i bakgrunden men har ett dunkande huvud...

Här hittar du listan, jag uppdaterar den om jag hittar någon mer låt.


(Fast om du är smart så sitter du inte vid datorn och lyssnar på musik om du har huvudvärk, men nu är ju inte jag särskilt smart i alla lägen... ^^)

Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.